تحولات منطقه

- فرماندار ویژه شهرستان مراغه با بیان اینکه صدور رای‌های بازدارنده از سوی تعزیرات حکومتی در جلوگیری از تخلف‌ها توسط نانوایان موثر است، گفت: وضعیت مطلوب در پخت و عرضه نان لواش باید تثبیت شود.

فرماندار: وضعیت مطلوب عرضه نان لواش در مراغه تثبیت شود
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین داود اسدیان شامگاه دوشنبه در کارگروه آرد و نان این شهرستان افزود: نان لواش مراغه از کیفیت مطلوبی برخوردار است و به طور طبیعی اهالی شهرستان‌های اطراف نیز برای خرید نان این شهرستان اشتیاق دارند؛ همین امر در کنار تخلف برخی از نانوایان از دلایل به هم خوردن توازن عرضه و تقاضا در برخی از موراد بوده است.

وی با بیان اینکه قوت غالب سفره‌های مردم نان است، اضافه کرد: ۹۵ درصد مردم روزانه به نانوایی‌ها مراجعه کرده و در صف نان با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند؛ به همین دلیل رضایتمندی آنان از نانوایی‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه توان نظارتی کارگروه آرد و نان نباید کاهش یابد، اظهار داشت: صدور رای‌های بازدارنده از سوی تعزیرات حکومتی نیز در جلوگیری از تخلف‌ها موثر است و علاوه بر آن باید شماره تلفن‌های ارتباط مردمی نیز روی شیشه نانوایی‌ها چسبانده شود تا از ظرفیت نظارتی مردم در این خصوص استفاده شود.

وی همچنین از تعزیرات حکومتی شهرستان خواست تا برخی از احکام محکومیت نانوایی‌های متخلف را رسانه‌ای کند تا بازدارندگی قوانین نیز افزایش یابد؛ همچنین تاکید کرد که تراکنش‌های تکراری در کارخوان‌های نانوایی‌ها به عنوان یک تخلف محرز باید مورد برخورد قانونی قرار گیرد.

فرماندار مراغه با بیان اینکه ۲ هزار و ۸۰۰ مورد بازرسی از نانوایی‌های شهرستان طی بازه هشتم مهر سال جاری تا به امروز رکوردی قابل توجه به شمار می‌رود، ادامه داد: در نتیجه این بازرسی‌ها حدود ۶۰ پرونده تخلف تشکیل شده که به نیمی از آنها رسیدگی شده است.

«اسدیان» با بیان اینکه حکم محکومیت برای برخی از متخلفان صادر شده، بیان کرد: متاسفانه در برخی از موارد نیز نان دولتی در فروشگاه‌های سطح شهرستان عرضه می‌شود که باید به صورت جدی با متخلفان این بخش نیز برخورد شود.

به گفته وی آزادپزها باید ساماندهی شده و شکل ظاهری نان‌ آنها از نانوایی‌های دولتی متفاوت باشد تا بازرسان در جای‌جای شهرستان بتوانند با فروش غیرقانونی نان لواش دولتی برخورد کنند.

وی همچنین انتقال آرد به روستاهای دورافتاده قبل از بارش‌های زمستانی را قابل قدردانی خواند و ابراز امیدواری کرد که روستاییان در آینده بتوانند آرد و نان مورد نیاز خودشان را در روستا تهیه کنند.

مسئولان برای رسیدن به وضعیت مطلوب توزیع نان چه کردند؟

علی حضرت‌نژاد، دبیر کارگروه آرد و نان مراغه با بیان اینکه شلوغی نامتعارف نانوایی‌ها از هشتم مهر سال جاری آغاز شده بود، بیان کرد: این کارگروه هفت جلسه پی‌درپی برگزار و شهر را به ۱۰ منطقه نظارتی تقسیم کرد.

وی با بیان اینکه متاسفانه سهمیه آرد دولتی به صورت تمام و کمال به مردم نمی‌رسید، اظهار داشت: سه گروه نظارتی در کارخانه‌های آرد و هفت گروه سیار نیز برای نظارت بر نانوایی‌ها تشکیل شدند و سهمیه آرد شهرستان هم در سایه پیگیری های فرماندار افزایش یافت.

وی با تاکید بر اینکه این نظارت‌ها نتیجه‌بخش بوده است، بیان کرد: در زمان حاضر بر اساس بررسی‌های میدانی، شرایط قابل قبولی در زمینه پخت و عرضه نان لواش را شاهد هستیم و در هیچ نقطه از شهر مشکلی وجود ندارد.

وی اضافه کرد: طی این مدت به طور میانگین ۶۰ بازدید در هر روز انجام شد و علاوه بر تشکیل حدود ۶۰ پرونده تعزیراتی، ۵۷ مورد هم به خاطر تراکنش‌های خطا از نانوایان تعهد اخذ شد.

وی همچنین به حضور کارگران غیربومی برداشت سیب در برخی از مسیرهای شهرستان نیز اشاره و بیان کرد: نانوایی‌های این مسیر طی دو ماه گذشته سهمیه مضاعف دریافت کردند تا توازن عرضه و تقاضا در سطح شهر مختل نشود.

به گزارش ایرنا ذخیره آرد به میزان مصرف ۶ ماهه شهرستان، جلوگیری از عرضه نان دولتی به رستوران‌ها و غذاخوری‌ها و میزان سبوس نان لواش جزو دیگر موارد مطرح شده در این کارگروه به شمار می‌رود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.